Lieve jij, welkom op de website van The Center of Beauty

Jouw eerste bezoek aan onze salon.

Voor je eerste bezoek aan onze salon boek je de kennismakings behandeling inclusief een volwaardige behandeling van 60 min.
De eerste behandeling start altijd met een intakegesprek en het invullen van het Skintake formulier.
Aan de hand van de Skintake en huidanalyse  bespreken we jouw huidwensen en geven we je een persoonlijk huidadvies.
Daarnaast bespreken we met welke behandelmethode we het maximale resultaat kunnen behalen.
We stellen samen een behandelplan op en maken een foto die wij alleen gebruiken om het resultaat te kunnen zien wij plaatsen nooit zonder toestemming een foto op social media.

Voor de kennismakingsbehandeling reserveren we extra tijd zodat we na de Skintake en huidanalyse een volwaardige behandeling kunnen uitvoeren.
Je ontvangt na de behandeling een leuke goodiebag zodat je thuis nog even kan nagenieten.

Afspraak maken

De Schoonheidssalon van Alphen a/d Rijn
The Center of Beauty is de schoonheidssalon van Alphen a/d Rijn waar huidverbetering en pure ontspanning optimaal samen gaan. Een sfeervolle en rustgevende salon aan huis (ingang van ons pand is via de achterzijde) in de Stromenwijk aan het Haringvliet. Om de rust in de salon te bewaren bieden wij alleen complete gezichtsbehandelingen aan (geen losse behandelingen zoals wimpers verven of harsen bovenlip deze modules kunnen wel bijgeboekt worden.)
Je bent van harte welkom bij The Center of Beauty zodat je een moment van rust, ontspanning en wellbeing kunt beleven en weer sprankelend de deur uit gaat.

Leer ons kennen


Reviews

Meer reviews