The Center of Beauty is de wellness- en schoonheidssalon van Alphen a/d Rijn. Waar huidverbetering en pure ontspanning optimaal samen gaan. Een mooie rustgevende salon aan huis in de Stromenwijk aan het Haringvliet. In de salon kun je terecht voor verschillende schoonheids-en lichaamsbehandelingen (zoals massages en pakkingen) wimperlifting en diverse andere beauty treatments.

Graag ontvang ik je in mijn salon zodat je een moment van rust, ontspanning en wellbeing kunt beleven en weer sprankelend de deur uit gaat.

Ik werk uitsluitend op afspraak, Liefs Carmen

In de salon werk ik met het prachtige merk Cenzaa. Laat je meevoeren in een heerlijke schoonheidsbeleving. Het behandelaanbod in de Cenzaa Wellness World bied bijzondere momenten waarin huidverbetering, verzorging en pure ontspanning optimaal samen gaan. Cenzaa bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, en is dierproefvrij.

Bij een Anbos Schoonheidsspecialiste zit je goed
The Center of Beauty is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten (ANBOS). Om lid te worden van de ANBOS, moet een salon aan verschillende eisen voldoen op het gebied van vakdiploma’s, professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat je bij The Center of Beauty altijd in goede handen bent.

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2