Nieuw bij The Center of Beauty! De duo behandelingen. Meer informatie

Ondanks dat we allemaal anders zijn, proberen we wel zo gelijk mogelijk te werken. Natuurlijk kan het zijn dat je voorkeur hebt voor een bepaalde schoonheidsspecialiste . Wil je online een afspraak inplannen? Dan kun je via de online agenda aangeven door wie je graag geholpen wil worden.


Carmen van Leijden

Mijn naam is Carmen van Leijden, eigenaar en oprichter van The Center of Beauty en The Center of Beauty Academy.

In 2006 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot nagelstyliste en heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Helaas was ik toen nog niet klaar voor het ondernemerschap. Na de geboorte van onze kinderen begon het in 2014 toch weer te kriebelen. In 2015 ben ik begonnen met mijn salon in huis naast mijn vaste baan in het Bank en verzekeringswezen. Als een van de eerste in Alphen aan den Rijn ben ik begonnen met het plaatsen van wimperextensions. Toen nog onder de naam Beauty by Carmen.  Helaas kreeg ik in januari 2017 een ongeluk na een avondje sporten en kwam ik verkeerd op een trampoline terecht. Mijn hele knie is uit de kom geweest en er volgde een revalidatie traject van bijna 1,5 jaar. Met pijn in mijn hart heb ik mijn salon moeten sluiten.

2017 was een jaar van bewustwording en nieuwe plannen maken. Zo ontstond het plan om een geheel nieuwe salon te bouwen met een nieuw concept en een nieuwe naam: The Center of Beauty. In oktober 2018 haalde ik mijn Cenzaa wellness schild en in april 2018 hebben we de opening gevierd van mijn nieuwe salon. Een prachtige ruimte aan huis waar je letterlijk de vogeltjes hoort fluiten en je kunt genieten van een heerlijke ontspannen behandeling. 2020 staat in het teken van huidverbetering en zal ik verschillende trainingen volgen om mij nog verder te specialiseren.

Naast mijn salon hebben wij onze eigen opleidingscentrum.

Wij geven verschillende trainingen voor de beauty professional, meer informatie vind je op www.thecenterofbeauty.academy

graag tot ziens in de salon

lieve groetjes

maandag: 9:00-17:00
dinsdagavond: 18:30-22:00
woensdag: 9:00-17:00
vrijdag: 9:00-12:00


Sissy

Sissy heeft in 2019 stage gelopen bij The Center of Beauty en is inmiddels geslaagd voor schoonheidsspecialiste opleiding niveau 3. Tijdens haar stage periode heeft Sissy besloten om ook niveau 4 te gaan doen en haar verder te specialiseren. Sissy zal daarom nog een jaar stage blijven lopen in de salon.

Sissy heeft voor het prachtige beroep gekozen omdat ze het leuk vind om met mensen te werken en ze te verzorgen. Sissy heeft gouden handen en geeft heerlijke massages.

“Het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd van Carmen en ik  ben blij dat ik nog een jaar bij Carmen stage mag lopen en dat ze me wilt begeleiden” Sissy is inmiddels een volwaardige collega, heb jij haar al ontmoet ?

ik hoop je snel in de salon te zien!

Sissy loopt stage bij The Center of Beauty op donderdag van 9:30-22:00.

 


Lysanne

In 2016 heeft Lysanne haar diploma behaald en is allround schoonheidsspecialiste.
Vanaf september komt zij het team versterken.

Zij wil graag haar passie weer uitvoeren als schoonheidsspecialiste Het in de watten leggen en ervoor zorgen dat klanten weer stralend de salon verlaten is haar doel.

Liefs Lysanne

maandagavond 18:30-22:00
woensdagavond 18:30-22:00
vrijdag 9:00-17:00

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2
hydropeptide-wit