Carmen van Leijden

Mijn naam is Carmen van Leijden, eigenaar en oprichter van The Center of Beauty en The Center of Beauty Academy.

Ik heb altijd een zwak gehad voor de Beauty branche. In 2006 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot nagelstyliste en heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Helaas was ik toen nog niet klaar voor het ondernemerschap. Na de geboorte van onze kinderen begon het in 2014 toch weer te kriebelen. In 2015 ben ik begonnen met mijn salon in huis naast mijn vaste baan in het Bank en verzekeringswezen. Als een van de eerste in Alphen aan den Rijn ben ik begonnen met het plaatsen van wimperextensions. Toen nog onder de naam Beauty by Carmen. Eind 2015 heb ik mijn schoonheidsspecialiste diploma behaald. Van passie naar onderneming. Eind 2016 was de salon zo gegroeid en besloot ik voor mijn salon te gaan en mijn vaste baan op te zeggen. Helaas kreeg ik in januari 2017 een ongeluk. Na een avondje sporten kwam ik verkeerd op een trampoline terecht. Mijn hele knie is uit de kom geweest en er volgde een revalidatie traject van bijna 1,5 jaar. Met pijn in mijn hart heb ik mijn salon moeten sluiten.

2017 was een jaar van bewustwording en nieuwe plannen maken. Zo ontstond het plan om een geheel nieuwe salon te bouwen met een nieuw concept en een nieuwe naam. The Center of Beauty De wellness salon waar huidverbetering en pure ontspanning optimaal samengaan. In oktober 2018 haalde ik mijn Cenzaa wellness schild en in april 2019 hebben we de opening gevierd van mijn nieuwe salon. Een prachtige ruimte aan huis waar je letterlijk de vogeltjes hoort fluiten en je kunt genieten van een heerlijke ontspannen behandeling. 2020 staat in het teken van huidverbetering en zal ik verschillende trainingen volgen om mij nog verder te specialiseren.

Naast mijn salon hebben wij onze eigen opleidingscentrum. Wij geven verschillende trainingen voor de beauty professional. Meer informatie vind je op www.thecenterofbeauty.academy

Graag tot ziens in mij salon.


Hoi ik ben Sissy

Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding, de opleiding duurt 2 jaar. Waarom ik voor schoonheidsspecialiste heb gekozen is omdat ik het leuk vindt om met mensen te werken en ze te verzorgen, het leukste vind ik wenkbrauwen en wimpers verven en nagels lakken. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn laatste jaar bij Carmen stage mag lopen en dat ze me wilt begeleiden, ik hoop u snel in de salon te zien!

Sissy loopt tm juni stage bij The Center of Beauty op donderdag van 9:30-15:30.


Mijn naam is Sylvie

Ik zit in het laatste jaar van de onwijs leuke opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mijn passie ligt bij het shapen van de wenkbrauwen. Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon.

Sylvie loopt tm januari stage bij The Center of Beauty op donderdag van 9:00-17:00

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2