De voorbereidingen voor Kerst zijn in volle gang. Shoppen voor cadeaus, een kerstdiner voorbereiden en je outfit zorgvuldig bij elkaar zoeken, om er een bijzondere kerst van te maken. En je huid? Natuurlijk wil je shinen tijdens de feestdagen.

Shine bright

Een mooie egale huid willen we natuurlijk allemaal. Tijdens de feestdagen wil je er helemaal op je kerst-best uitzien. De selfies en foto’s zullen rijkelijk gemaakt worden en eerlijk is eerlijk, daar wil iedereen goed op staan.

Maar hoe krijg je dan een stralende huid? Hierbij wat tips:

Met de polish en plump zorg je dat lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. Omdat de kristallen de huid stimuleert om te vernieuwen krijg je een stralende teint en verlicht je hyperpigmentatie. Maar daarbij bevorderen deze producten ook de aanmaak van gezond collageen.

Voeg vitamine C toe aan jou dagelijkse huidroutine. Deze superkrachtige Firma bright vitamine C-booster is samengesteld uit antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en radiance-peptiden die jouw huid beschermen en het uiterlijk van dofheid, fijne lijntjes en rimpels verbeteren. Dus hallo stralende huid!

Maskers! De miracle mask verstevigd je huid. Maar verwijdert ook onzuiverheden en minimaliseert het uiterlijk van poriën middels zuiverende kleisoorten, peptiden en hyaluronzuur. Zo krijgt je huid een stralende glow!