Als huidverzorgingsmerk staat HydroPeptide bekend om het creëren van schone, bekroonde formules die de huidteint en routine revitaliseren met professionele resultaten. Ze lopen altijd voorop in het vakgebied en het onderzoeks- en ontwikkelingsproces nemen ze zeer serieus
Hoe vult het nemen van InnerDerm Rx jou huidverzorgingsroutine aan?

InnerDerm Rx helpt de huid te versterken en te herstellen. Het kan helpen om de resultaten van jou huidverzorgingsroutine te verbeteren en tegelijkertijd je huidbarrière te beschermen. Het nemen van een supplement is een manier om je huid te trainen om het veerkrachtiger te maken.

Wat maakt de InnerDerm Rx-formule effectief?

Toen ze bij Hydropeptide de InnerDerm Rx ontwierpen , dachten ze na over welke belangrijke ingrediënten de huid van binnenuit zouden versterken. We hebben gekeken welke belangrijke vitamines en voedingsstoffen klinische gegevens hadden die aantoonden hoe ze de veerkracht van de huid tegen veelvoorkomende problemen versterkten.

We dachten bijvoorbeeld aan zonneschade. We moeten altijd zonbescherming gebruiken, zoals Solar Defense SPF, maar we moeten dit ook van binnenuit aanpakken met belangrijke ingrediënten die UV-schade minimaliseren. Hoe sterker je huid is in het verwerken van de output van UV-filtratie, hoe beter – hoe ijverig je ook bent, we hebben allemaal momenten waarop we in de zon zijn zonder de juiste bescherming.

Voordelen en feitjes:

  • Helpt roodheid van de huid te verminderen
  • Beschermt tegen photoaging en ontstekingen
  • Bevordert de hydratatie, elasticiteit en gladheid van de huid
  • Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels
  • 33% vermindering van de ruwheid van de huid, wat leidt tot een gladdere, stralendere huid
  • +7% toename van de huiddichtheid, wat leidt tot minder fijne lijntjes en rimpels en meer veerkracht
  • +14% verbetering van de huidtextuur en -dikte waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden
  • Geschikt voor alle huidtypes vanaf 12 jaar