Onze Beauty Award experience startte medio september 2023

Er gaat nogal wat vooraf aan de deelname aan de Beauty Award. Ik heb een prachtig boekwerk ingeleverd waarin alle facetten van mijn bedrijf aan bod komen. Denk hierbij aan onze missie en visie maar ook aan het marketingplan, ondernemerschap en vakmanschap. Het is een echte ondernemersreis, waarin je geïnspireerd wordt en een continu leerproces beleeft, zowel persoonlijk als zakelijk.

Meedoen aan de Beauty Award is totaal buiten mijn comfortzone, maar ik ga graag een uitdaging aan en ik ben ontzettend trots op wat wij bereikt hebben het afgelopen jaar. We zijn gegroeid van een wellnesssalon naar een huidverbeteringsinstituut.

Onze inzending is bekeken door een vakjury, en daarna ontvingen we op 9 december een Mystery Guest in ons instituut.

19 januari kregen we te horen of wij genomineerd zijn en dat was ontzettend spannend… We ontvingen dit bericht via een email.

29 februari: De genomineerde dag

Tijdens de genomineerde dag heb ik kennisgemaakt met alle finalisten. Best spannend, maar alle genomineerden zijn ontzettend lieve vakvrouwen, en het was een gezellige en inspirerende dag waarin we kennis hebben gemaakt met alle Gold-sponsors. We hebben een leuke mediaworkshop gevolgd en, niet te vergeten, een video opgenomen die op de uitreikingsavond gepresenteerd wordt.

We zijn ontzettend verwend door alle goldsponsors en het is echt een fantastische reis om mee te maken.

We zijn er nog niet; op 13 maart volgen de jurygesprekken waarin wij de jury mogen overtuigen waarom wij de Beauty Award zouden moeten winnen.

21 april gala avond

Tijdens een spectaculaire gala avond worden de Beauty Award winnaars bekend gemaakt.

Ik kijk uit naar de jurygesprekken en de gala avond en houd jullie natuurlijk op de hoogte.