HydroPeptide® is uniek!

HydroPeptide® is de marktleider in anti-aging huidverzorging, dankzij het gebruik van meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus. We gaan nog een stap verder en voegen er dan nog een verscheidenheid aan vitale voedende elementen aan toe. Zoals o.a. vitamine, mineralen en stamcellen.

HydroPeptide® The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!

Autoriteit in anti-aging skincare

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical* gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetertde hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.

* cosmeceutical: verzorgingsproduct die tussen schoonheidsverzorging en geneesmiddel inzit.

Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Geschikt voor alle huidtypes!

Wat zijn peptiden?

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecule, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Wereldwijd meer dan 30 Beauty awards, dankzij resultaatgerichte en innovatieve formules.

HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Informeer welke behandeling bij jouw huidbeeld past!

Ervaar het WAUW-effect!

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • voor iedereen waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar beginnen te worden
 • droge en vochtarme huiden
 • fijne lijntjes en rimpels
 • doffe en vermoeide huiden
 • voor iedereen die de huid zo lang mogelijk mooi wil houden en huidveroudering wil vertragen
 • diepe rimpels
 • ouderdomsvlekken en pigmentatie
 • geïrriteerde huiden
 • gestreste, onevenwichtige huiden
 • gevoelige, licht gevoelige, couperose huid met verminderde
 • natuurlijke bescherming
 • droge huid
 • (hormonale) acné huid
 • Voor iedereen die DIRECT resultaat wil

Wat is nu zo belangrijk aan de peptiden en waarom gebruiken zij zoveel verschillende peptiden?

De percentage van de peptiden is erg belangrijk. Dat is waarom HydroPeptide gebruik maakt van de klinische niveaus van iedere peptide. Maar ook de variëteit is erg belangrijk, omdat elk peptide een specifieke signaal genereert en helaas zijn er nog geen magische peptiden die alle veroudering problemen corrigeert. Je wilt de zes belangrijkste collageen die de jeugdigheid van de huid beïnvloeden aanpakken en dus heb je ook verschillende peptiden nodig om ze effectief te stimuleren. Maar denk ook aan vochtverlies, de fibroblasten, het basale membraam wordt ongeorganiseerd en de collageen bundeling ……. HydroPeptide maakt gebruik van verschillende peptiden om te helpen signaleren en op een correcte manier al deze veroudering te verhelpen.

Wat doet HydroPeptide voor jouw huid?

 • HydroPeptide vernieuwt, verjongt en herstelt de huid, geeft haar een nieuwe kans en vertraagt de tekenen van veroudering.
 • Stimuleert de collageen productie en voorkomt de afbraak van collageen.
 • Reduceren van pigmentatie, roodheden en onzuiverheden.
 • Reduceren van donkere kringen, fijne lijntjes rondom de ogen.
 • Geeft betere doorbloeding.
 • Perfecte bescherming tegen invloeden van buitenaf.
 • Geeft ontspannen gelaatspieren.

Wat uw huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide levert vitale ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.
HydroPeptide bevat alles wat uw huid nodig heeft in de hoogst mogelijke en veiligste concentraties, van de meest recente doorbraken tot de alom bekende huidverzorgingsmethodes die hun effecten bewezen hebben.

HydroPeptide is niet voor niks een Award winner en staat in de Top 5 van de beste anti-aging producten. Alle producten zijn parabeenvrij, phtalaat vrij en niet getest op dieren.

Jouw huid verbeteren? Is samenwerken…….

Iedere behandeling in onze salon begint met een uitgebreide intake en het bespreken van jouw huidwensen Voor het behalen van het optimae resultaat adviseren wij de producten 2x per dag thuis te gebruiken ieder