Wimperlifting is de nieuwste en hotste trend in de wimperindustrie. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd  in deze behandeling maar zijn ook officieel opleidingscentrum van Elleebana. Elleebana is het merk voor wimperlifting. 

 

Maar wat is wimperlifting eigenlijk?

Met deze revolutionaire treatment is het mogelijk om een prachtige krul te creëren in je natuurlijke  wimpers  die wekenlang mooi blijft. Het is een geweldig alternatief voor mensen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen. Het resultaat van deze behandeling is afhankelijk van de staat, lengte , dikte  en hoeveelheid van je natuurlijke wimpers. Wil jij een meer open blik? Staan jouw wimpers recht naar beneden ? Ben jij het zat om een wimperkrultang te gebruiken? Dan is wimperlifting de behandeling voor jou. 

Een wimperlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Korte, lange, steile en kroes wimpers! Wimperlifting is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en blijft gemiddeld tussen de 6-8 weken zitten. Dit is wel  afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus.

Naast het liften van de wimpers is het ook mogelijk om de wimpers gelijk te laten verven dit zorgt voor gemak en een prachtig resultaat. 

Minimale nazorg nodig! 

Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
Geschikt voor lange en korte wimpers

 

In de afgelopen 6 jaar heb ik ontzettend veel trainingen gegeven aan andere schoonheidsspecialistes en beauty professionals uit binnen en buitenland. Nog steeds reizen veel beautyprofessionals af naar Alphen aan den Rijn om o.a. de Elleebana wimperlifttraining in onze Academy volgen.