Nieuw bij The Center of Beauty! De duo behandelingen. Meer informatie

Welkom

Je hebt je Boardingpass ontvangen via de post. Jouw droomreis naar RYJVK begint hier. Wij nemen je mee op reis naar IJsland, een unieke luxe beleving.

 

RYJVK collectie


De producten uit de RYJVK collectie zijn met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven zelf ontwikkeld. De unieke bodemschatten van IJsland zoals mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water, vinden we terug in de basis van de producten. Deze natuurlijke en heilzame grondstoffen hebben wij samengebracht tot effectieve, veilige formules die zelfs voor de meest gevoelige huiden geschikt zijn. ADVANCED ESSENTIAL COMPLEXE eeuwenoude overlevingsgeheimen van de natuur worden binnen het complete RYJVK concept ingezet om schadelijke invloeden van het leven en het milieu tegen te gaan en een optimale huidconditie te behouden; het Advanced Essential Complex. Deze mix van krachtige mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water ondersteunen de vitale functies van de huid en zijn de sleutel naar een gezonde, jong uitziende en stralende huid.

RYJVK


 

 

Het Advanced Essential Complex:


  • Voedt de huid,
  • Vertraagt veroudering,
  • Stimuleert celvernieuwing,
  • Herstelt het vochtgehalte
  • Verzacht en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

 

 

Beleving


Diepgewortelde beauty tradities en -rituelen van de IJslanders vormen de basis van de producten en nieuwe behandeltechnieken. Geo-thermische patronen en natuurlijke kleurtinten uit IJsland zijn verwerkt in de luxe verpakkingen. Geur, textuur, smaak, behandelingen en uitingen hebben allemaal de ‘wannahave factor’; een per-soonlijk cadeau vol passie en maximaal huidresultaat. Kortom; alles om de exclusieve en ultieme droomreis naar Reykjavik écht te beleven!
 

De behandelingen


[products limit=”2″ columns=”3″ products ids=”1766, 1765″]
 

De producten


[products limit=”5″ columns=”3″ tags=”ryjvk-producten”]

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2
hydropeptide-wit