cocoon

GLO · BAL CO · COO · NING ~ (all; by cenzaa)

Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

Global Cocooning

Cenzaa is geboren vanuit een ongelooflijke passie voor de huid en geïnspireerd door de legendarische zijderoute. Om alles in de wereld te ontdekken over huidverbetering, gezondheid en geluk. Gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken, ontwikkeld Cenzaa al 10 jaar lang hoogwaardige producten. Met Global Cocooning krijg jij een ‘premium selected’ collection, door alle Cenzaa salons gekozen als allerbeste! Wij zijn trots op jouw liefde voor onze producten die wij met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelen. Love Cenzaa as much as we do.

Voor wie droomt van een jonge huid

Voor de vrouw die droomt van luxe reizen langs de zijderoute, nieuwsgierig is naar verre en warme oorden en intens geniet van in harmonie zijn met de natuur. Voor de vrouw die droomt van een jonge huid. Reis mee langs alle ultieme favoriete en mooie nieuwe producten van dit seizoen en ervaar het warme Cenzaa gevoel. Een reis die voelt als thuiskomen.

COCOON TREATMENT (90 MINUTEN) € 94,50

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarin optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Ervaar de samensmelting van het beste uit 10 jaar Cenzaa in 1 sublieme behandeling. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezondheid.

Highlights uit deze luxueuze gezichtsbehandeling met fijne extra’s:

  • Liftende bindweefselmassage rondom de ogen met de hyaluron therapy
  • Uniek massageritueel voor een stralend en verjongend oogcontour

Ook in luxe thuisprogramma verkrijgbaar!

Revolutionaire boost voor de huid!
Spicy Skin Shock [Cell Activating Masq] is een onmisbaar product dat de strijd aangaat met huidveroudering en huidproblemen. Spicy Skin Shock geeft de huid een zeer intensieve boost, egaliseert en verstevigt maximaal en zorgt voor een stralende huid van gezicht, hals en decolleté.

Stimuleert de celactiviteit, verbetert direct de doorbloeding en transporteert de aangebrachte werkstoffen dieper in de huid. Onmiddellijk na het aanbrengen voelt u dat uw huid een krachtig, intensief zuurstofimpuls heeft gekregen.

* boutuline masker

Botuline Beauty Therapy (Skin Boost Face Masq). Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

  • Ontspannende handscrub en massage
  • Wellness energy massage voor optimale ontspanning
  • Professioneel huidadvies onder het genot van een heerlijk kopje Dream Tea

GLOBAL SKIN FIT TREATMENT (60 MINUTEN) € 64,50

Highlights uit deze complete gezichtsbehandeling:

Deze unieke Cenzaa behandeling geeft u een herboren gevoel. Het geweldige resultaat in huidverbetering maakt u een ander mens. Beleef de drie werelden van Cenzaa in de unieke Global Cocooning jubileumbehandeling. Proef een heerlijk kopje Delightful- of Cashmere dream tea, adem de eau Cocoon parfum in en ervaar de zachte en stimulerende behandeling voor ultieme huidverbetering.

  • Liftende bindweefselmassage rondom de ogen met de hyaluron therapy
  • Uniek massageritueel voor een stralend en verjongend oogcontour Ook in luxe thuisprogramma verkrijgbaar!
  • Peel off masker met herstellende en kalmerende werking voor een uitgerust resultaat
  • Professioneel huidadvies onder het genot van een heerlijk kopje Dream Tea

Welke behandeling heeft jouw persoonlijke voorkeur

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2