Het maximale resultaat wordt behaald in kuurverband icm de producten van HydroPeptide®   hydropeptide wij geven je graag een passend en persoonlijk advies.

Fourtec LightBoost-Infusion-Lifting

De Fourtec® is hét nieuwste apparaat op de markt op het gebied van;​
anti-aging & huidverjonging, voor het behandelen van lijntjes, rimpels en verslappingen​

LightBoost-Infusion-Lifting

Resultaatgerichte apparatuur is vandaag de dag een onmisbaar onderdeel van veeleisende behandelingen, waarmee we aan de hoogste verwachtingen van onze klanten voldoen. De Fourtec®, met de nieuwe LightBoost Infusion Lifting, combineert de aantoonbaar effectieve technologieën Care-Current, radiofrequentie en Energetisch Licht (LED) in één behandeling. Omdat fourtec® deze vier technologieën gelijktijdig gebruikt en slim combineert, zijn de behandelresultaten verbluffend.

​…Boost your skin… De nieuwste standaard op het gebied van anti-aging

De combinatie van vier verschillende anti-aging technologieën -gebaseerd op wetenschappelijke studies- wordt gelijktijdig ingezet voor vermindering van lijntjes en rimpels, toename van volume en lifting van een verslapte huid. Zonder de huid te doorboren ontstaat, direct zichtbaar, een stralend frisse huid. Als je begrijpt hoe de huid veroudert, weet je ook hoe je het verouderingsproces kunt vertragen. Tekenen van veroudering ontstaan namelijk doordat er steeds minder collageen aangemaakt wordt en onvoldoende vocht in de huid kan worden opgeslagen. Tegelijkertijd verslappen de gezichtsspieren waardoor de huid minder stevig wordt. Fourtec®, ons nieuwste én multifunctionele apparaat, pakt deze processen op een natuurlijke manier aan, waardoor de huid weer soepel, stevig en vol wordt

Fourtec huidverjongende behandeling:

Kuurverband:

Het beste resultaat wordt behaald en behouden in een kuurverband icm met de producten van HydroPeptide®.
Een kuur bestaat uit minimaal 6 behandelingen van ieder 60 minuten. De eerst 4 behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna om de 2-3 weken de vervolgbehandeling tot maximaal 10 behandelingen. Het resultaat kun je blijven onderhouden met een losse behandeling eens in de drie maanden.

  • 6 behandelingen € 850,- (incl. 100 shoptegoed) cadeau
  • Losse behandeling na kuur €135,-,
  • Losse behandeling €145,-
  • Eenmalige kennismakingsbehandeling € 99,95
Voorwaarden kuur Fourtec Lightboost:
De kuur wordt voorafgaand volledig betaald er is geen restitutie mogelijk wel kan een restant omgezet worden naar een tegoed voor behandelingen of producten.