Rembrandt zette in de Gouden Eeuw de kunstwereld op z’n kop. Ook Cenzaa staat samen met haar huidspecialisten voor vernieuwing, kwaliteit en echt vakmanschap. In het Rembrandtjaar – 350 jaar na zijn dood – eren wij zijn meesterwerken met een unieke gezichtsbehandeling met groots effect en baanbrekende innovaties. Ontdek maximaal resultaat voor jouw huid en pure luxe met 100% Nederlandse roots.

HIGHLIGHTS & EFFECTS

  • Warm Delfts Ritueel: Droom weg met een scrubmassage en de voedende Porcelain Clay rugpakking met krachtige mineralen. (Aanrader voor ultieme ontspanning – alleen bij de 90 min. treatment.)
  • Dieptereiniging en zuurstofimpuls: Krachtige dubbele reiniger en een revolutionair gezichtsmasker met de Spicy Skin Shock. Stimuleert de celactiviteit en doorbloeding maximaal.
  • Diamond Gem ampoule therapy: Een ode aan Amsterdam: city of diamonds. Een huidverbeterende edelsteenmassage – verrijkt met een hooggeconcentreerd, op maat afgestemd ampul – zorgt voor een prachtige natuurlijke glow en vitaliserende boost.
  • Rembrandts massage: Een bijzondere penselenmassage die de huid ontstrest en energie geeft.
  • Gold Collagen Mask: Dé krachtpatser voor een egaler huidbeeld. Dit masker verkleint rimpels driedimensionaal, het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, verjongt en verstevigt de huid.
  • Royal touch up: Deze luxe finish geeft jou net zo’n sprankelde look als onze koningin Máxima. Een touch up vol allure, rijke aroma’s en glamour als perfecte afsluiter!

Jij gaat na afloop van deze luxe 90 minuten Dutch Art Facial Treatment naar huis met een 100% zichtbaar stralende huid en een professioneel en persoonlijk huidadvies op maat.

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2