Nieuw bij The Center of Beauty! De duo behandelingen. Meer informatie

cenzaa

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat je zintuigen aangenaam verrassen. De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor de natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kun je de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.

Wellness, huidverbetering en healthness

Wellness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering!

Bag in the bottle systeem

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag in the bottle’ systeem.
De producten zijn licht en lucht dicht verpakt. Bij verpakkingen met bijvoorbeeld een schroefdop vervliegen de werkstoffen elke keer als je de verpakking open maakt. Door het ‘bag in the bottle’ systeem blijven de hoge concentratie werkstoffen optimaal behouden.

Naast de huidverzorgende producten bied Cenzaa ook de heerlijke Body en Soul lijn. Deze lijn bestaat uit heerlijke producten zoals body scrub, shower wash bath experience en een heerlijke Eau de parfum.

Veilig en verantwoord

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. Ze nemen hun verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur, van ontwikkeling tot productie.

De wereld van Cenzaa staat garant voor een ultieme schoonheidsbeleving.

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2
hydropeptide-wit