Nieuw bij The Center of Beauty! De duo behandelingen. Meer informatie

125800623_3132551520182860_8753137455714175979_o-1

AcneAcne is een huid met verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de huid.
Er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.
Hoe kan acne behandeld worden?
Er bestaat geen standaardbehandeling voor acne. Flinke ontstekingsverschijnselen vragen om een andere behandeling dan enkel de aanwezigheid van mee-eters. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook de leeftijd bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het meest effectief zijn.
Lysanne is gespecialiseerd in het behandelen van Acne, ze kan je huid intensief reinigen en het herstel van de huid stimuleren.
Hierdoor komt de acne tot rust en verbetert de huidstructuur. De behandeling begint altijd met een uitgebreide intake waarin het behandelplan besproken wordt. Voor het behandelen van acne is het gebruik van de juiste producten voor thuis een must. Lysanne geeft tijdens de intake een behandeladvies voor thuis.

Je kunt kiezen voor een losse Acne behandeling of in kuur verband.

Acne Clarifying 60 min € 52,50
Kuur 4 behandelingen € 199,00 incl Lavage du Visage face wash twv €19,95
1e behandeling 60 min
2e 3e en 4e behandeling 45 min

Zorgverzekeraar vergoedingen
Je betaalt de behandeling bij  The Center of Beauty altijd zelf.
Wij zijn aangesloten bij het Anbos en hebben een AGB code. Dit houdt in dat je de factuur in kunt dienen bij je zorgverzekeraar.
De vergoeding is afhankelijk van soort behandeling en de voorwaarden van je zorgverzekering. In de polis van je zorgverzekering kun je lezen, of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en). Wij adviseren je om vooraf altijd contact op te nemen met je zorgverzekeraar en na te vragen of onze acne behandelingen vergoed worden.

 

cenzaa-logo
anbos-wit
elleebana-2
hydropeptide-wit